Monthly Archives: Octubre 2019

Correu electrònic

Bona tarda famílies!

Durant aquest primer trimestre, tal i com us vam comentar a la reunió que vam fer a inici de curs, estem treballant el correu electrònic amb l’alumnat de 4t de primària.

De moment els hi hem facilitat un correu electrònic a cada un d’ells que consisteix en: nom.cognom@escolaagustigifre.cat, cadascú ha posat la seva contrasenya secreta i hem comentat que només la poden saber els pares/mares o tutors i ells mateixos.

Hem vist quines són les parts més importants d’un correu electrònic (correu del destinatari, assumpte, salutació, comiat i signatura) i hem aprés a enviar-ne.

També hem descobert que quan escrivim correus electrònics hi ha un corrector que ens marca ALGUNES de les paraules que no escrivim correctament!

Si voleu practicar amb ells/es seria genial! així practiquen i milloren la seva rapidesa a l’hora d’escriure!

Moltes gràcies!

Marta, Pere i Míriam

Teatre en anglès

Els alumnes de 3r hem anat a la Pineda a veure l’obra de Little red riding hood. Una versió capgirada del clàssic conte de la Caputxeta vermella. Han fet sortir a alguns alumnes a l’escenari!

 

Resultat d'imatges de little red riding hood ipa

Si voleu veure les fotos cliqueu aquí

ONE DAY IN THE THEATRE

Hello everybody!

El passat 11 d’octubre, els alumnes de 4t, 5è i 6è vam anar al teatre La Pineda a veure una obra de teatre en anglès: Aladdin. Vam sortir de l’escola i, tranquil·lament, vam arribar-hi caminant. Vam començar a seure amb el nostre grup classe i, poc després, ja va començar l’obra! Hi havia 3 actors, tot i que, inicialment semblava que només eren 2, però el que més ens va agradar és que anaven agafant voluntaris per sortir a l’escenari i que cantaven cançons que ja havíem treballat.

We hope you enjoy a lot!

 

aladdin-composite-web

Si voleu veure algunes fotografies que hem fet durant l’espectacle, cliqueu aquí