Monthly Archives: Juny 2019

3r B va a la biblioteca Miquel Martí i Pol

Els alumnes de 3r B el passat mes de maig van visitar la biblioteca del poble. Vam gaudir molt mirant contes! Gràcies Marisa!

adorable blur bookcase books

Photo by Pixabay on Pexels.com

Podeu mirar les fotografies clicant aquí

Anem amb kayak!

El passat divendres 7 de juny els alumnes de tercer i quart vam anar a Sant Pere Pescador per gaudir d’una matinal de kayak.

Ben d’hora al matí, vam pujar a l’autobús que ens va portar fins al poble. Allà, ens esperaven uns monitors que són experts en kayak i ens van explicar molt i molt bé tot el que faríem durant tot el dia.

Primer de tot, vam esmorzar per agafar forces. Un cop esmorzats, vam jugar a uns jocs molt divertits que ens havien preparats. A través d’aquests, vam poder aprendre les diferents característiques del poble com ara els productes que més comercialitzen, els atractius turístics i la climatologia de la zona.

Quan vam acabar els jocs va arribar el moment de pujar al kayak, però abans ens van explicar durant una estona com actuar en diferents situacions que es podien esdevenir un cop estiguéssim al riu.  Un cop tot explicat i molt ben entès, ja va arribar el gran moment d’anar amb kayak. Per grups, ens vam organitzar i cadascú va agafar-ne un i va anar cap al riu. Al principi semblava que costava una mica però al final molts ja ho dominaven. Fins i tot alguns grups van treure la part més competitiva i van fer una cursa.

Al final, hi va haver una gran guerra d’aigua i una capbussada al riu.

Per acabar, vam tornar a l’espai de picnic. Allà vam dinar i vam tornar a agafar l’autobús que ens va tornar a l’escola.

Va ser un dia molt divertit.

Clica per veure les fotos.

3r Investiguem sobre un autor

Els nens i nenes de 3r, durant aquest tercer trimestre a l’àrea de llengua catalana hem investigat sobre un autor.

Vam triar l’autor del llibre que havíem llegit i entre tots vam decidir quin tipus d’informació era la que podíem trobar sobre aquest. Un cop decidit, ens vam posar a treballar per parelles amb un portàtil i vam buscar informació en dues pàgines web diferents per a poder contrastar la informació. Un cop vam trobar la informació que buscàvem vam fer un petit resum i ho vam escriure amb el processador de textos. Aquest document el vam imprimir i ens vam preparar una exposició oral que vam fer davant de tota l’aula.

Ara cada aula s’ha fet experta amb un autor!

Per a poder veure les fotografies cliqueu aquí

adult blur books close up

Photo by Pixabay on Pexels.com

Fem cossos geomètrics!

Els nens i nenes de 3r, durant aquest tercer trimestre a l’àrea de matemàtiques hem estat treballant els cossos geomètrics, l’àrea i el perímetre. Per manipular i veure si havien entès els continguts treballats a l’aula vam fer una activitat que consistia en crear cossos geomètrics a partir de palletes i plastilina.

Va ser una activitat molt interessant ja que van poder construir la figura tenint en compte les seves propietats.

Vam gaudir molt fent l’activitat i vam estar molt concentrats com podeu veure!

Per veure les imatges cliqueu aquí

assorted plastic figures

Photo by rawpixel.com on Pexels.com

4rt KAYAK AL RIU FLUVIÀ

IMG-20190610-WA0023

20190607_135155

Clica per veure totes les FOTOS

Un dia al poblat Ibèric d’Ullastret

IMG_20190530_105714Clica per veure totes les fotos

ATENCIÓ! Canvi d’horari de l’excursió a Sant Pere Pescador

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que hi ha un canvi d’horari en la sortida d’aquest divendres. Finalment es sortirà de l’escola a les 9h del matí en comptes de les 8h. Igualment preguem puntualitat.
Merci i disculpeu les molèsties que hagi pogut ocasionar aquesta modificació.