Monthly Archives: febrer 2019

Sortida dijous gras

Benvolgudes famílies,

El proper dijous 28 de febrer, els/les nens/es de cicle mitjà faran una sortida per Sant Gregori i els seus voltants (ruta de les Tres fonts).

Els/les alumnes han de portar esmorzar, dinar i beguda.
També cal portar roba i calçat còmode.

Marxarem a les 9 del matí i arribarem a les 16:30h.

Atentament,

Mestres de CM

Carnestoltes

Teatre Municipal de Girona

Benvolgudes famílies,

Demà dimecres 13 de febrer, els nens i nenes de 3r i 4t, anirem al Teatre Municipal de Girona a veure una obra de teatre que es diu El silenci d’Hamelín.

Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda?
La Clara i el Bruno són germans. Són dos dels nens que van viure allò que va passar a la ciutat d’Hamelín. Ara ja són grans, i un personatge estrany els ha demanat d’explicar-ho de nou. De vegades cal tornar al passat per posar les coses a lloc.
Objectes, paraules, llengua de signes, un DJ particular, silenci… i els avantatges de tenir desavantatges. Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen… que acaben surant a la superfície

Marxarem a les 9h del matí (molt puntuals) i tornarem a les 12:30h del migdia aproximadament.

Poden portar una motxilla petita amb esmorzar i aigua.

Atentament,

Els tutors i les tutores de CM

Dia de la PAU

El dia 30 vam celebrar el dia de la pau. Vam sortir a la plaça del poble per llegir un manifest i vam organitzar-nos per fer el signe i la paraula pau. La fotografia que veieu ens la va fer en Genís Pujiula amb el seu drone. Moltes gràcies per aquest foto tant maca.