Monthly Archives: Novembre 2014

ELS NENS I NENES DE TERCER HEM ANAT A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL MIQUEL MARTÍ I POL

Els dies 20 i 21 d’octubre, a la tarda, els nens i nenes de tercer hem anat a visitar la biblioteca municipal Miquel Martí i Pol. Allà la bibliotecària, la Marisa, ens va explicar, tot seguint un itinerari marcat al terra, les diverses parts de la biblioteca: l’entrada, la zona d’àudiovisuals, la zona d’ordinadors, la zona de xerrades i conferències, la zona de lectura i treball dels adults i la zona infantil.
A la zona infantil, ens va explicar com estan classificats els llibres: llibres d’imaginació i llibres de coneixement.
Els llibres d’imaginació estan posats per “colors”, perquè així els podem trobar més fàcilment.
Després vam tenir una estona per a mirar llibres i finalment, la Marisa ens va explicar un parell de contes.

AUDICIÓ MUSICAL A LA PINEDA

El dilluns 24 de novembre, els nens i nenes de Cicle Mitjà vam anar a escoltar l’audició Bufa & Sons, a la Pineda. Vam poder gaudir d’una sessió musical molt original i diferent, portada a terme per tres músics, amb Xavi Lozano al capdavant. Sorprenentment, d’una escombra, una regadora, una tanca o d’una escala, en sortien sons musicals. Va ser molt divertit !

BEE-BOTS

Sabeu la manera més divertida d’aprendre les taules de multiplicar….amb les Bee-Bots. Són unes abelles-robot. Les programem donant-li unes ordres i llavors es mouen segons el que els hi hem dit. També fem curses, busquem tresors i ens movem per circuits. A vegades les fem avançar però anant enrera… això sí que és difícil.

Pedres de Girona

Hem anat a la Pedrera de Girona i ens han explicat com s’ha format la pedra de Girona. Hem voltat per tota la part antiga: muralles, catedral, pont de pedra,…
I ens ha fet un dia preciós.